Roermond – Dionysiusstraat 18

Huurprijs
€ 730,- per maand
Status
Onder optie
Bouwjaar
1986

Kaart

Street View

Eigenschappen
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Het Ursulacomplex

Het Ursula complex. Een riant gebouw gelegen in het centrum van Roermond, tussen de Voogdijstraat, de Godsweerderstraat, de Begijnhofstraat, de Jo Hansenstraat en de Dionisiusstraat, op de locatie van het voormalige klooster van de Zusters Ursulinen en het St. Ursula Lyceum.

De unieke plek midden in het centrum maakt dat er veel voorzieningen van uiteenlopend karakter in de directe nabijheid te vinden zijn, zoals het sfeervolle winkelcentrum in de oude stadskern en diverse recreatieve faciliteiten. Ook meerdere bushaltes en het NS-station liggen op loopafstand. Autobezitters kunnen een parkeerplaats huren en hun auto parkeren in de inpandige garage met ruim 340 parkeerplaatsen.

Naast de perfecte locatie beschikt het complex ook over een enorme binnentuin voorzien van een prachtig tuinaanlegging waar u lekker kunt genieten van de rust. De binnenplaats is voorzien van verschillende fietsenstallingen.

De woning

De woning gelegen aan Dionysiusstraat 18 in Roermond betreft een ruime 4-kamerwoning, een maisonnette met een oppervlakte van 89 m2. De entree van de woning is gelegen op de begane grond. Bij binnenkomst bevindt zich een ruime hal met daaraan grenzend het toilet, een bergkast, de trap naar boven en de woonkamer met open keuken. De woonkamer is op een hoek gelegen en beschikt over een hoekvenster, een terras/balkon en een berging met aansluitingen voor de wasmachine.

Op de tweede verdieping vindt men een overloop met daaraan grenzend drie slaapkamers, een bergkast en de badkamer. Bij de middelste slaapkamer is tevens sprake van een extra balkon.

Foto's

Hoofdfoto


Extra foto's


Extra foto's 2


Extra foto's 3


Extra foto's 4


Extra foto's 5