Roermond – Dionysiusstraat 414

Huurprijs
€ 752,- per maand
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1986

Kaart

Street View

Eigenschappen
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Het Ursulacomplex

Het Ursula complex. Een riant gebouw gelegen in het centrum van Roermond, tussen de Voogdijstraat, de Godsweerderstraat, de Begijnhofstraat, de Jo Hansenstraat en de Dionisiusstraat, op de locatie van het voormalige klooster van de Zusters Ursulinen en het St. Ursula Lyceum.

De unieke plek midden in het centrum maakt dat er veel voorzieningen van uiteenlopend karakter in de directe nabijheid te vinden zijn, zoals het sfeervolle winkelcentrum in de oude stadskern en diverse recreatieve faciliteiten. Ook meerdere bushaltes en het NS-station liggen op loopafstand. Autobezitters kunnen een parkeerplaats huren en hun auto parkeren in de inpandige garage met ruim 340 parkeerplaatsen.

Naast de perfecte loctie beschikt het complex ook over een enorme binnentuin voorzien van een prachtig tuinaanlegging waar u lekker kunt genieten van de rust. De binnenplaats is voorzien van verschillende fietsenstallingen.

De woning

De woning gelegen aan Dionysiusstraat 414 in Roermond betreft een royale 3-kamerwoning. Een maisonnette. De entree op de onderste woonlaag is gelegen op de vierde verdieping van het Ursulacomplex. In de hal bevindt zich het toilet, een trapkast en tevens de doorgang naar de grote L-vormige woonkamer met open keuken. In de woonkamer bevindt zich de trap naar boven waar men uitkomt op een riant dakterras.

Op de tweede verdieping van de woning vindt men de hoofdslaapkamer met ruime bergkast en dakterras. In een apart portaal is nog een doorgang naar een tweede slaapkamer en badkamer.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor het huren van een parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder. De additionele huurkosten boven op de huurprijs hiervoor zijn € 70,86 per maand.

Heeft u na het lezen van deze advertentie interesse in de woning? Wacht dan niet langer en vraag direct een bezichtiging aan!

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit heeft voornamelijk te maken met de maatvoeringen en foto’s. Deze worden enkel ter impressie weergegeven. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

Hoofdfoto


Extra foto's


Extra foto's 2


Extra foto's 3


Extra foto's 4


Extra foto's 5