Roermond – Godsweerderstraat 109

Huurprijs
€ 684,- per maand
Status
Verhuurd per maand
Bouwjaar
1986

Kaart

Street View

Eigenschappen
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Het Ursulacomplex

Het Ursula complex. Een riant gebouw gelegen in het centrum van Roermond, tussen de Voogdijstraat, de Godsweerderstraat, de Begijnhofstraat, de Jo Hansenstraat en de Dionisiusstraat, op de locatie van het voormalige klooster van de Zusters Ursulinen en het St. Ursula Lyceum.

De unieke plek midden in het centrum maakt dat er veel voorzieningen van uiteenlopend karakter in de directe nabijheid te vinden zijn, zoals het sfeervolle winkelcentrum in de oude stadskern en diverse recreatieve faciliteiten. Ook meerdere bushaltes en het NS-station liggen op loopafstand. Autobezitters kunnen een parkeerplaats huren en hun auto parkeren in de inpandige garage met ruim 340 parkeerplaatsen.

Naast de perfecte loctie beschikt het complex ook over een enorme binnentuin voorzien van een prachtig tuinaanlegging waar u lekker kunt genieten van de rust. De binnenplaats is voorzien van verschillende fietsenstallingen.

De woning

De woning Godsweerderstraat 109 is gelegen op de eerste verdieping en heeft een totale oppervlakte van 74m2. Zodra u de woning betreed komt u terecht in de hal. Aan de hal zijn de woonkamer/keuken, 2 slaapkamers, badkamer en toilet. De woonkamer is voorzien van een (half) open keuken. De keuken is voorzien van een afzuigkap. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een wasmachine aansluiting.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor het huren van een parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder. De additionele huurkosten boven op de huurprijs hiervoor zijn € 70,86 per maand.

Heeft u na het lezen van deze advertentie interesse in de woning? Wacht dan niet langer en vraag direct een bezichtiging aan!

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit heeft voornamelijk te maken met de maatvoeringen en foto’s. Deze worden enkel ter impressie weergegeven. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

Extra foto's


Extra foto's 2


Hoofdfoto


Extra foto's 3


Extra foto's 4


Extra foto's 5


Plattegronden