Services

De volgende services worden aangeboden in het wooncomplex Ursula:

Huismeester

Er is een huismeester aanwezig in het gebouw, voor het melden van reparatieverzoeken, veiligheid in het wooncomplex en klachtenafhandeling.

 

Ontmoetingsruimte

Door Proteion wordt een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte uitgebaat. Hier is een mogelijkheid voor een warme maaltijd, activiteiten of een gezellig koffieuurtje.

 

Gemeenschappelijke voorzieningen

Voor gemeenschappelijk gebruik is er een parkachtige binnentuin met een jeu-de-boules baan, bankjes en picknickmogelijkheden aangelegd. Op dit moment wordt er een onderzoek gedaan, in de vorm van een huurdersenquête, onder de huidige bewoners naar de behoefte aan eventuele andere gemeenschappelijke voorzieningen.

Parkeren

Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren in de ondergrondse parkeergarage. De abonnementskosten voor bewoners bedragen € 70,86 per maand. Voor externe huurders zijn daarnaast diverse abonnementsvormen beschikbaar. Ook zijn er bezoekersplaatsen aanwezig, waardoor ook bezoekers veilig en dichtbij kunnen parkeren. Dit wordt afgerekend aan de hand van het daadwerkelijke gebruik en kost € 1,50 per uur met een maximum van € 6,- per dag.

Het servicekostenvoorschot bedraagt € 46,- per maand.